Cirkoбalkana 11 - Monodisciplina

(Cirkoбalkana 11 to its friends)

All juggling events in 2022
Juggling events in Kroatien‎, 2022

When:

Dienstag, 14 Juni 2022 to Freitag, 17 Juni 2022

Where:

Cirkuski Šator U Dvorištu Pogona Jedinstvo Trnjanska Struga 34, Zagreb

Website:

https://cirkobalkana.org/

Blurb

Festival suvremenog cirkusa u cirkuskom šatoru (i oko njega) CirkoBalkana, vraća se u Zagreb u manjem obujmu- ali s opasnim fokusom! Cilj je, tijekom narednih godina, zaroniti dublje u pojedine cirkuske tehnike i publici otkriti raznolikost izvedbenih vokabulara unutar pojedinačnih suvremenih cirkuskih mikrosvemira.

Izdanje festivala u Zagrebu u fokus stavlja zračne akrobacije, predstavljajući publici predstave i umjetničke istraživačke procese koji se odvijaju -u zraku. Tako ove godine festival dobiva podnaslov MONODISCIPLINA, što je svojevrsni zaokret u konceptu te samoj programaciji koja je svedena na odabir predstava koje se temelje na samo jednoj cirkuskoj tehnici. Ovogodišnje izdanje također predstavlja povratak korijenima CirkoBalkane, gdje je naglasak bio na edukaciji i razvoju suradnje lokalnih i gostujućih umjetnika.
Festival će, tijekom osam dana radionica i četiri dana izvedbi, predstaviti raznolikost i potencijale zračnih tehnika kako domaćih, tako i gostujućih autora i autorica iz Francuske, Španjolske, Italije, Švicarske i Srbije. Publika će imati priliku vidjeti neke od naprosperitetnijih umjetnika i umjetnica u ovoj tehnici, kao i okušati se u letu na velikom letećem trapezu cirkuske škole Turbul`, i to već od 11.lipnja!
Osim izvedbi i radionica, očekuju vas glazbeni sadržaji uz bandove »KUDIKAMO?« i »Martin Ladika / TriNiti« i kvalitetno druženje.
Festival zatvaramo združeni s programom Močvare uz opasne zvuke programa APOCALIYPSE DUB NIGHT.
Ulaznice za predstave dostupne su putem sustava: entrio.hr

Who went

Cirkoбalkana 11 elsewhere on the Edge

View trivia (0)