Functional Juggling Convention

All juggling events in 2022
Juggling events in Ungarn‎, 2022

When:

Freitag, 3 Juni 2022 to Samstag, 4 Juni 2022

Where:

INspirál Cirkuszközpont, Budapest, Sopron út 19/A, 1117

Website:

https://www.facebook.com/events/1294371857721830/

Blurb

MAGYAR:

A történelem első Juggleboard és Funkcionális Zsonglőr Találkozója kerül megrendezésre az Inspirálban!
A Magyar Zsonglőr Egyesület eddig is számos innovatív elemmel gazdagította már a hazai cirkuszpedagógia területét és most is ezt teszi ezzel a két napos rendezvénnyel.
Izgalmas annak is, aki csak játszani szeretne és részt venni egy kreatív programban és azoknak még inkább, akik már ismerik az alapokat, és most elmélyednének, fejlesztenék magukat, és szívesen ötletelnek egy nemzetközi környezetben.
Hogy értsük miről is van szó: Craig Quat, a módszer kifejlesztőjének bemutató videója : https://vimeo.com/122441158 vagy https://vimeo.com/202762290, weboldala: https://www.quatprops.net/

Ez a két napos program egyszerre zajlik a digitális térben, konferencia formájában rangos nemzetközi előadókkal és egy élő eseményként, ahol workshopok és komoly (és haladóknak komolytalan) közösségi programok formájában a zsonglőrködés adaptált-, terápiás célú- vagy funkcionális fejlesztést célzó formáival lehet ismerkedni. És központban a közös játék!
Az esemény a nemzetközi partnerségünk által kerül megrendezésre, ezért a helyszínen angol és magyar nyelven egyszerre zajlanak a programok. Aki nem beszél angolul, legyen bátor és használjon nem-verbális kommunikációt, a játékok beszéd nélkül is értelmezhetőek. Lengyel, olasz és német nyelvű kollégák is érkeznek, ezeken a nyelveken is lehet értekezni/barátkozni.
Az órára lebontott és tervezett program itt található: https://drive.google.com/.../1kkfUfS2i.../view... A program címe jelzi az ott használt nyelvet is.
A programok naponta 10.00-22.00 óra között zajlanak pénteken és szombaton. Éjszakára a helyszínt bezárjuk a környék nyugalma érdekében és külső helyszíneken zajlanak társasági programok. (szállást és ellátást kérjük, mindenki magának szervezzen, amennyiben nem budapesti)
A Funkcionális Zsonglőrködés koncepciójáról 2022. május 18-án 18.00 órakkor kezdődő webináriumon Gallyas Veronika tart előadást. Eseményről további információ itt érhető el.
A Juggleboard és Funkcionális zsonglőrködés módszerét átadó alapképzés intenzív formában május 20-22 között kerül megrendezésre. A képzésről további információ itt található
Ez a program az Európai Unió Eramus+ oktatási programja keretében kerül megrendezésre, ezért a részvétel ingyenes. Köszönet a támogatásért!

===============================================

ENGLISH:

First time ever we are making a Juggle Board and Functional Juggling Convention Two days to discover, practice, share and have fun. Come and join us either personal or digital (one is better than the other)
Programme:
Digital Conference with the participation of Craig Quat,(USA), Jamie Moore (U.K.), Josefa Iskándara (Chile), Dr. Kate Riegle van West (New Zealand), Jael Rodríguez (Argentina), Jacob Wiess (U.S.A.)
Live Convention with a looong series of workshops by Lapo Botteri (IT), Veronika Gallyas (H) Marc Bielert (D) and you, and your friends
We also organise for you also :
- Group Games,
- F*Juggling Olimpics,
- PechaKucha with rapid presentations
- Thermal bath in the night (that is what Budapest is famouse for)
- Open Stage (of course! - whatever could that mean in this context...)
Schedule is available here: https://drive.google.com/.../1kkfUfS2i.../view...
Look for the details of workshops, presentations and specific programs among the posts.
You can arrive from 10 a.m on Friday and you are asked to leave until 10 p.m Saturday night. Daily program is between 10am-10pm. It is not meant to be a non-stop Convention, We plan to close each night at 10 pm and go somewhere to socialize and leave peace to our neighborhood. Please look for accomodation in the city or find a juggler or non-juggler friend to stay at.
Some info on Inspiral Circus space : https://inspiralcirkusz.wixsite.com/inspiral/english
This program is fully financed by the Erasmus+ program of the European Union and it is organised in the frame of KA2 Strategic partnership between the Hungarian Juggling Association, Circo Tascabile (IT), Passage 13 (D), and (PL)

Who went

Functional Juggling Convention elsewhere on the Edge

View trivia (0)